Stranden Nai Harn Phuket Thailand ☀️🙏 så fin💖🌸

Idag gick eftermiddagens soltripp till en strand som heter Nai Harn.

Fullproppad med turister nu på högsäsongen men inte så mycket svenskar. Vattnet är klart och det kom en del stora vågor då & då antagligen efter ”stormen”. Kändes faktiskt lite kyligt i vattnet då det är så otroligt varmt uppe på land.

Fötterna bränns av sanden o solen bränner på näsan så solskydd på!Fantastisk god mat och dryck till ett helt okey pris, 200 bath, ca 60 kr.

Ny fin sarong köptes in för 100 bath. Bra pris! Och dessa kan Du aldrig få för många av 😃 i alla fall inte jag.Kvällsmaten intogs på vår gata. Stark (pet mak) fisk (pla) och friterade räkor i vitlök. Sen kunde jag inte vara utan vitlöksbröd! Så god mat som vanligt !Rummet vi bor i nu 1 månad, innan Vi hittar ett hus för längre tid, är så prisvärt. Kostar 6000kr har balkong, städning, aircondition, stort kylskåp med frysfack och flaskvatten varje dag. Kaffe och te finns i korridoren. Det är 2 min till strandpromenaden och 10 min med TukTuk till finaste stranden Nai Harn. Kostar 200 bath.Och Ni som undrar och fortfarande tycker att Vi är GALNA😳 Näääää Vi känner varje dag att Vi gjort RÄTT🙏 fb & insta Ankanwildandcrazy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.