Häng på strandpromenaden☀️ och #hård# massage 🙀

Idag hoppade vi över stranden och hängde på strandpromenaden istället. Mysigt och skönt i solen, bland fåglar som ”badade” kastade sand och grävde ner sig😳Växtligheten är helt otrolig här, djungeln alldeles inpå knuten.Även på de mest otroliga ställen växer det gröna vackra växter, som här i hålet för parasollen😃Vi filmade och fotade nya övningar till Youtube Ankanwildandcrazy som kommer att laddas upp 2ggr/v. På eftermiddagen blev det massage, pedikyr och massor av skratt, för vissa mer smärtsamt än för andra😩- eller vad säger Du Bästa PJ💖? Svaret är: Nära döden upplevelse😳Men det blev stort skratt (av alla) mellan smärtan med att min massör ramlade av bänken och ner på golvet -det slutade bra, inga skador, Vi alla skrattade så tårarna rann och Bästa PJ fick en paus 🙏💖Kvällen avslutades med god mat 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.