Pain och piller đŸ˜ł

SmĂ€rta, mediciner och sömnlösa nĂ€tter. Detta Ă€r faktiskt lĂ„ngt bort frĂ„n Mig och Min kropp just nu. Stressen som smĂ€rta ger kroppen hela tiden Ă€r svĂ„r att förklara för nĂ„gon som inte lever med kronisk smĂ€rta. 

Men jag ska försöka förklara :

 tĂ€nk Dig in i kĂ€nslan nĂ€r Du har exempelvis influensan med hög feber och kroppen smĂ€rtar
 migrĂ€n med illamĂ„ende och mĂ„ste ligga nedbĂ€ddad i ett mörkt rum
 nĂ€r Du cyklat omkull och Ă€r helt blĂ„slagen över hela kroppen
 nĂ„gon sitter och hoppar upp & ner pĂ„ Din bröstkorg
 en stĂ„lvajer Ă€r snurrad flera gĂ„nger runt Din hals och Du kippar efter luft
 Du Ă€r bunden runt armar och fötter, sen kör 4a bilar Ă„t olika hĂ„ll

Kom ihĂ„g att det hĂ€r ovan upplevs och kĂ€nns varje dag, vecka ut och mĂ„nad in i flera, flera Ă„r.      

Men den svĂ„raste delen Ă€r att fĂ„ en lĂ€kare att förstĂ„ och tro pĂ„ vad du berĂ€ttar. Svaret till mig Ă€r att jag Ă€r deprimerad och behöver Ă€ta antidepressiva tabletter som gör att Jag blir helt avtrubbad och slö.

NEJ TACK !!

Efter Är av lÀkarbesök och av & pÄ med dessa tabletter sÄ kommer lÀkaren fram till att Jag har svÄr vÀrk, Nu fÄr jag morfintabletter. KÀnns helt okey, flummar till lite och slappnar av sÄ att Jag somnar ganska snabbt, slipper ligga och skaka i sÀngen med restless legs innan sömnen knockar Mig.

Bra, nu blir sömnen kanske 1 tim i taget istĂ€llet och om Du har tur blir det 4 tim totalt pĂ„ en natt.

Varje nytt lĂ€karbesök för mer medicin dĂ„ receptet Ă€r slut, Ă€r en plĂ„ga, dĂ„ Jag varje gĂ„ng mĂ„ste förklara och motivera VARFÖR jag ska fortsĂ€tta med morfintabletter (Ă€ter 5 mg/2 ggr/dag).  

Kanske tycker jag att vissa av Apotekets personal beter sig vĂ€rre, dĂ„ de högt och tydligt i en lokal full av mĂ€nniskor sĂ€ger : -Du vet vĂ€l att man kan bli beroende av den hĂ€r medicinen ?

JAAAA -det vet jag, men ska jag kunna leva ganska normalt? Ska jag orka gĂ„ upp pĂ„ morgonen? Orkar jag umgĂ„s med nĂ„gon idag, utan att slĂ„ ihjĂ€l den personen för att smĂ€rtan Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„ jĂ€vla tuff & stark idag ? Orkar inte lĂ€ngre….,,

Jag valde ett annat LIV, trĂ€nade Min trasiga kropp varje dag med lagom pĂ„frestning, slutade med all stress som fanns i mitt chefsjobb – jag sa upp Mig, tog en dag i taget, lĂ€rde mig att sĂ€ga NEJ, satte mig sjĂ€lv i centrum och Ă„kte till Thailand, som med sin vĂ€rme och fukt omlindar Min onda kropp, Jag mĂ„r sĂ„ mycket bĂ€ttre nu. Det bĂ€sta Ă€r sömnen🙏 NO PAIN AND NO PILLS 🙏💖🙏💖. Följ mig pĂ„ FB & INSTA samt Youtube Ankanwildandcrazy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.