Pain och piller 😳

Inga kommentarer

Smärta, mediciner och sömnlösa nätter. Detta är faktiskt långt bort från Mig och Min kropp just nu. Stressen som smärta ger kroppen hela tiden är svår att förklara för någon som inte lever med kronisk smärta. 

Men jag ska försöka förklara :

 tänk Dig in i känslan när Du har exempelvis influensan med hög feber och kroppen smärtar
 migrän med illamående och måste ligga nedbäddad i ett mörkt rum
 när Du cyklat omkull och är helt blåslagen över hela kroppen
 någon sitter och hoppar upp & ner på Din bröstkorg
 en stålvajer är snurrad flera gånger runt Din hals och Du kippar efter luft
 Du är bunden runt armar och fötter, sen kör 4a bilar åt olika håll

Kom ihåg att det här ovan upplevs och känns varje dag, vecka ut och månad in i flera, flera år.      

Men den svåraste delen är att få en läkare att förstå och tro på vad du berättar. Svaret till mig är att jag är deprimerad och behöver äta antidepressiva tabletter som gör att Jag blir helt avtrubbad och slö.

NEJ TACK !!

Efter år av läkarbesök och av & på med dessa tabletter så kommer läkaren fram till att Jag har svår värk, Nu får jag morfintabletter. Känns helt okey, flummar till lite och slappnar av så att Jag somnar ganska snabbt, slipper ligga och skaka i sängen med restless legs innan sömnen knockar Mig.

Bra, nu blir sömnen kanske 1 tim i taget istället och om Du har tur blir det 4 tim totalt på en natt.

Varje nytt läkarbesök för mer medicin då receptet är slut, är en plåga, då Jag varje gång måste förklara och motivera VARFÖR jag ska fortsätta med morfintabletter (äter 5 mg/2 ggr/dag).  

Kanske tycker jag att vissa av Apotekets personal beter sig värre, då de högt och tydligt i en lokal full av människor säger : -Du vet väl att man kan bli beroende av den här medicinen ?

JAAAA -det vet jag, men ska jag kunna leva ganska normalt? Ska jag orka gå upp på morgonen? Orkar jag umgås med någon idag, utan att slå ihjäl den personen för att smärtan är såååå jävla tuff & stark idag ? Orkar inte längre….,,

Jag valde ett annat LIV, tränade Min trasiga kropp varje dag med lagom påfrestning, slutade med all stress som fanns i mitt chefsjobb – jag sa upp Mig, tog en dag i taget, lärde mig att säga NEJ, satte mig själv i centrum och åkte till Thailand, som med sin värme och fukt omlindar Min onda kropp, Jag mår så mycket bättre nu. Det bästa är sömnen🙏 NO PAIN AND NO PILLS 🙏💖🙏💖. Följ mig på FB & INSTA samt Youtube Ankanwildandcrazy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.