Språket ? Träning 🙏 Packning 🧳

Ha ha idag blev alla mina måltider helt fel vid beställning. Thai är alltid glada och svarar ofta -Okey eller Yes Yes!! Även om jag pekar på bilden i menyn så kommer det inte alltid ut det jag beställt från köket😳😃Kände mig som Anna Anka idag då det kom ut friterat kyckling BROSK, trodde jag beställde god friterad kyckling🙀 men vad gör det egentligen, det är bara att göra nya försök nästa gång. Spännande🤩Men den roligaste beställningen idag var ändå PJ s tonfiskpizza som blev en god köttfärspizza istället !!På stranden blev det film och foton på träning och övningar som jag kommer att lägga ut på alla mina kanaler. Framför allt på Youtube, så in och följ mig där, så Ni inte missar något. Finns redan filmer där 🎬Kommer även att lägga ut lite filmsnuttar ur mitt & PJ s liv här i Thailand. Det stod ett helt gäng med Thai som hejade på mig när jag kämpade med olika övningar💪🙏Hade även ett psykbryt idag på vad jag har och INTE har packat med mig på den här resan🙀😳 shit!!! Titta på psykbrytet och gilla 👍👍Youtube Ankanwildandcrazy

Ha det bra där ute Mina vänner – Ta hand om Er och dina nära & kära💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.