Livsviktigt eller onödigt ?

Ibland vill jag gärna ta med mig saker och rutiner från Sverige, men inser snabbt att Thailand har verkligen allt, det ser ut på ett helt annat sätt bara!Detta är mina favoritklubbor från Sverige -tack Hanna & Danilo💖 jag tog med hela påsen, 400st 😳 är jag helt galen? JAAA, det är jag faktiskt!Det duger utmärkt med godiset jag kan köpa här nere, billigare tom.I denna butik finns allting, då menar jag verkligen ”allting”🤩Thai Solskydd är toppenbra och halva priset mot våra svenska, så släng dig i väggen Nivea solskydd 🙀 Om Du nu bränner dig i solen😩 svär på att alla gör det i början, ser ut som värsta kräftskivan på stranden, lyser rött lite här & där!Då finns den underbara Aloe Vera gelén som släcker vilka bränder som helst, så skönt svalkande mot huden och opps så lägger sig brännan. Lindrar även myggbett!Men för att undvika myggbett, så spruta på dig Sketolene! Halsen, nacken, handleder och fötter brukar myggorna gilla bäst. Funkar bra även på barn, så våra svenska myggstift kan Vi lämna hemma!Om betten blir små sår, ta på lite Elomet salva, innehåller cortison, så överdriv inte. Den runda burken tar bort klådan och snabbar på läkningen.Nu tar jag mig en drink och lämnar Sverige och dess saker & ting och är i verklighetens Thailand där allt finns men ser bara annorlunda ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.