Själen går hand i hand med hälsan💖🙏

Själen är den egendom som ingen kan ta ifrån mig. Min Kropp är själens redskap. Därför gör jag det som är bäst för Min kropp🙏Dag 13 (ooops) på Min resa har varit en dag till att många tankar och känslor åkt berg & dalbana. Ett lugn inifrån och ut som jag aldrig haft!En härlig massage avslutade kvällen och då talade hela min kropp till Mig -Annika känn efter nu, Du har hittat Dig själv och hittat Livet.Ni som har läst hit : Jag är inte galen, har bara förstått meningen med Livet-Äntligen💖En morgon med denna utsikt🙏 och veta att detta kan jag få varje dag, om jag vill! Det är klart jag vill!Äta god mat i alla varianter, kan jag göra om jag vill ! JA det vill jag!!Dricka spännande och goda drycker med ”sötade” popcorn till, kan jag få varje dag, om jag vill! Jag vill!!Köpa små gulliga Macaron och gotta mig med en eller flera om dagen. Om jag vill – JA JAG VILL !!!!Slippa äta piller och pulver för att magen inte vill fungera. NU är magen nöjd och fungerar även på en annorlunda Thai toalett🙀Mina fötter är numera ett par riktigt glada fötter, mjuka & goa, inte som förut 🙀 (Ursäkta bilden, men jag vill visa hur det under lång tid såg ut😔 fick tejpa hårt för att kunna gå)Så redan imorgon vet jag att det kommer att bli en riktigt BRA DAG! Om jag vill -JA DET VILL JAG🙂🙏🤩 Min kropp hör ihop med min Själ varje dag för att jag tar hand om den, lyssnar, stannar upp och förverkligar Livet och vet Ni Själen finns kvar även när jag är borta, då tittar den till och tar hand om Er💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.