Resa hem – Nej Tack!

I vanliga fall så skulle det vara dags att åka hem till Sverige nu, 14 dgr har gått – hur fort gick inte dom ?Men nu är det så att jag stannar i detta himmelrike Thailand! Har ingen semester att ta, mitt Liv är numera en enda lång semester 🙂Kommer att se många vackra solnedgångar och vackra stränder.Äta mycket god mat och dricka gott!Men även kunna utöva det som jag älskar allra bäst -träning och det kommer att ske på stranden !! Se mina videos på Youtube, Ankanwildandcrazy Dagarna går fort och jag lär mig mer och mer om Thailand. Det funkar jättebra även när det blir lite fel ibland. Det är bara att le, då får du ett leende tillbaks och kanske blir det rätt nästa gång!Jag älskar att Thai är så vänliga och hjälpsamma. De blir alldeles förtvivlade om de inte kan hjälpa!

Ser framemot varje dag här i Thailand, vad som händer och hur allt fungerar. Fortfarande känns det som om jag och Bästa PJ är på en lite längre semester. Vi får se när Vi fattar på riktigt vad Vi egentligen har gjort och vad Vi har lämnat🙀Ankanwildandcrazy på Youtube, instagram och Facebook 👍🙏💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.