Fattar fortfarande ingenting

Varje morgon när jag vaknar så tittar jag mig omkring och fattar fortfarande inte riktigt var jag är eller att jag verkligen vågade!Men då tittar jag ut och förstår att det är sant. Jag vågade ta steget ut i världen med Bästa PJ💖.Många vägar kommer jag att prova, slingriga och tuffa uppförsbackar, men jag behöver aldrig ångra att jag INTE vågade ta det första steget.Lilla barnbarnet saknar jag varje dag, men vi Facetajmar och igår fick mormor smaka på Wilmas klubba!Mina döttrar är oxo saknade men i mitt hjärta är de alltid nära. De har egna familjer nu med underbara män som jag gillar till 100 %. Bröllop för min yngsta dotter är under planering här i Thailand. Ska bli så kul och spännande. Gäster från Sverige kommer ner och bröllopet ska vara på stranden 💖Finns tusen andra saker och fler människor jag saknar, men mitt hjärta har stor plats och jag vårdar allt detta med all den kärlek jag har.

Jag fattar nu, att på Min väg finns inga avsked utan bara Återseende!Filmer om livet och träning titta på YouTube ankanwildandcrazy

Följ även min sambo: http://www.idonothaveaboss.com

#thailand #lifetwopointzero #ankanwildandcrazy #earlyretirement #beach #drone #life #thaifood #spicy #iquit #quit #lovethailand #mylife #training #lovelife #seniortraining #äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.