Frukten är fantastisk här 🌸

Jag som älskar Granatäpplen är i himmelriket nu då det finns här🙏Smakar massor och är billigt här, betalade bara 50 bath = ca 15kr!Mangon smälter i munnen, så mjuk och len, gott med sötat ris till.Passionsfrukten är fantastisk god och den är dubbelt så stor som i Sverige. Inte skrynklig utan helt slät i skalet.Citronerna har en mer grön färg och är lite sötare i smaken.Bananerna är mycket mindre och har mera smak men ät inga omogna bananer -då blir det ont i magen🙀Melon ännu en av mina favoriter, söta, fruktiga & alldeles underbara.Ananas har fint kött och är så len i smaken. Aldrig sur och seg.Papaya är inte en frukt som jag egentligen tycker om, men här nere smakar den även bra för mina smaklökar!Kokosnötter där gillar jag köttet mer än kokosmjölken. Men den här tiden på året är kokosnötterna som godast och då gillar jag mjölken oxo.

Finns många fler frukter här i Thailand – så fortsättning följer!Ta hand om Er därute – ses snart !

Jag finns på Fb, insta och YouTube under namnet ankanwildandcrazy

Följ min Bästa PJ💖

http://www.idonothaveaboss.com

#livetnu #lovethailand #training #seniortraining #träning #seniorträning #food #mat #dryck #drink #newlife #nyttliv #hälsa #kropp #Body #resa #travelling #mylife #äventyr #love #thailand #lifetwopointzero #ankanwildandcrazy #earlyretirement #beach #drone #life #thaifood #spicy #iquit #quit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.