Träning är Livsviktigt 🙏🏋️‍♂️ Del 1 av 3 inlägg💪🤗

När jag för första gången vågade kontakta en läkare med min värk som aldrig gav med sig. Så krossade han mitt liv, på riktigt, svaret från honom är: -Du kommer ALDRIG att kunna träna mer som Du gör nu. Det kändes verkligen som att få en hård knytnäve rakt i ansiktet🙀Träning är mitt LIV, jag lever genom träningen. Som grupptränings instruktör & personlig tränare så får jag lika mycket energi genom mina kunder som jag ger dom. Jag överlever genom träningen. Att röra min kropp på ett sätt som passar min smärta gör att jag faktiskt kan gå ur sängen nästa dag. Ibland tar det längre tid, men upp kommer jag till slut. Nu säger min läkare att det är slut med detta!!Piller skulle börja ätas, många, sjukskrivning och utredning för eventuell depression?? Va faaan?Mina tårar rann då jag lämnade sjukan, för att irra runt på stan i flera Tim utan mål. Detta är INTE sant! Jag vill inte höra och absolut inte göra som läkaren säger. Måste hitta en annan lösning på detta.Min diagnos är : en – kronisk inflammation i alla mina muskel- och senfästen. Även atros i höft, knä och handled, samt en frosen sholder och inget flöde genom karpal tunneln i båda händerna, mina fingrar är blåvita 🙀 hmmm😳detta låter inte bra, inte bra alls, shit.Med det förklarar min svåra smärta i hela kroppen varje dag, även att jag har en högre temp än vanligt. Har ju en ständigt pågående inflammation i kroppen, detta gör mig såå trött och orkeslös.Nu är det dags att kliva in i rollen som Superwoman och hitta ”ljuset”. Det gjorde jag genom att själv känna in vilka mediciner som behövdes, för att få det viktigaste till bättring, -att få sova 🙏 då läker jag bäst. Med bra sömn hittade jag RÄTT övningar som passar min kropp med mina svagheter och styrkor till läkning!Fortsättning kommer i 2 inlägg till!

Följ mig gärna🙏 finns på fb, insta och YouTube ankanwildandcrazy

Titta in hos Min Bästa PJ 💖 http://www.idonothaveaboss.com

#lovethailand #training #body #seniorträning #food #drink #newlife #hälsa #travelling #mylife #love #becrazy #thailand #lifetwopointzero #doitnow #ankanwildandcrazy #äventyr #earlyretirement #beach #drone #life #thaifood #quit #phuket #idonothaveaboss #sunshine #thaifood #fun #nightlife #relax

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.