Livet går vidare…

Ni undrar säkert hur det går ? ??Hur det känns nu efter nästan 1 mån från att jag o min Bästa PJ💖 lämnade vårt liv i Sverige för ett helt nytt liv i Thailand!

Jag måste säga att det går riktigt bra faktiskt , över förväntan. Det är inte så att allt rullar på smärtfritt hela tiden, absolut inte, jag saknar mina ungar, barnbarn, familjen, doggen, vänner m fl, och jag saknar mina underbara klienter och seniorer.

Tänker dagligen på Er, ni finns ständigt i mina tankar och i mitt hjärta, en liten tår rinner ibland av längtan, och en hand klämmer till hårt runt hjärtat lite då och då.

Men det är mest för att jag önskar så mycket att få dela med mig, att få Er att känna, kunna, våga göra samma sak, få Er att uppleva samma känsla av frihet och glädje som det är i att resa och träffa nya människor, få uppleva nya kulturer, smaka på ny mat och dricka goda drycker mm.

Många vill göra detta, men kan inte, vågar inte ta steget. Mitt råd är : Försök igen! Gör det bara, Du har absolut ingenting att förlora.

Så rik som jag blivit på denna resa går inte att värdera i pengar eller på något annat sätt. Är numera Rik på erfarenheter, rik på medkänsla och rik på det jag hade och det jag nu får rakt in i hjärtat och själen, som byggs på med nytt varje ny dag!

Saknar naturligtvis att få krama mitt barnbarn, men ser desto mer idag framemot våra stunder genom FaceTime, där hon bjuder mig på frukt genom telefonen. Hon visar mig flygplanet i luften och berättar att mormor har åkt med, och att hon oxo snart ska åka till mig.

Det dagliga livet i Sverige med henne är underbart, men här i Thailand värderar jag tiden med henne mycket mycket mer i hjärtat, under våra samtal så känner jag mig så glad och tacksam över att få vara hennes mormor för alltid.

Kommer att dela med mig av mina erfarenheter som kommer att göra henne till världens Superwomen💖

Min bror med familj har precis varit här och hälsat på, den tiden vi hade tillsammans här nere, går inte att jämföra med de stackars träffarna som så sällan blir av i Sverige. Här är vi i nuet och är så avslappnade och glada tillsammans.

Lever för dagen, för stunden eftersom det just då inte finns någonting annat som stör. Ingen telefon som ringer, inget jobb som måste förberedas. Inga måsten utav bara att vara här och nu!

Träningen med mina älskade seniorer och PT klienter saknas jättemycket. Energin Vi delade, sprakar loss här oxo, men på en annan väg. Så jag delar med mig av övningar och träning online istället.

På YouTube (ankanwildandcrazy) kan ni se övningar och träningsfilmer att göra hemma.

Jag har Er djupt inne i mitt hjärta som har fyllts på med energi från Er under 45 år som jag varit verksam i branschen.

Här i Thailand fortsätter träningen i andra former och på andra sätt bara.

Återkommer hela tiden till det inrutade livet med rutiner och alla måsten, det saknar jag inte över huvudtaget. Byggde upp livet på klockslag, dagar som hela tiden rullade runt i samma form.

Byggdes på med mer och mer ”att göra” men det plockades aldrig bort något, för att göra plats för det nya som skulle pressas in i det dagliga livet. Stressen och pressen ökar hela tiden både på mig själv och det jag krävde av andra runt mig.

Till slut går det för långt, jag stressade på med mina ”måsten” så att min sjukdom eskalerade snabbare och snabbare, blev trött, grinig och såg inte fram emot morgondagen länge, det blev bara ett tvång, som inte kunde brytas utan blev större och starkare ju längre tiden gick.

Uppskattade inte längre någonting alls, för allt kan ju göras bättre eller hur ? Du blir aldrig för gammal till att göra en eller flera förändringar.

S T O P S T O P S T O P ST O P

Sa både kroppen och knoppen. Jag lyssnade och hade möjligheten till En förändring. Det blev en STOR förändring. Nu är jag här och lever en dag i taget, utan planer om vad jag ska göra imorgon. Det blir som det blir och jag väljer att forma dagen som jag vill och tar Livet som det kommer.

Tittar inte längre på klockan, glömmer tom ibland vilken dag det är, det är en Ny Thai dag som Vi nu säger istället,

Det är helt fantastiskt och helt underbart. Så mitt råd till Er :

– GÖR den förändringen just som du kan i ditt liv, men gör det snart, innan det är försent. DO IT NOW!

Förändringen behöver inte bli lika stor som min, utan minsta lilla förändring i Ditt liv är bättre än att bara stressa vidare och acceptera detta – jag lovar, våga prova NU.

Jag är med Er på vägen 🙏💖🙏💖

Följ mig på insta, fb & YouTube som Ankanwildandcrazy 👍💖

Läs även Bästa PJ💖 http://www.idonothaveaboss.com

#lovethailand #training #nature #seniorträning #food #drink #newlife #health #travelling #mylife #love #sunset #thailand #lifetwopointzero #doitnow #ankanwildandcrazy #adventure #earlyretirement #beach #seafood #thaifoodporn #quit #phuket #idonothaveaboss #sunshine #thaifood #bootyfix #nightlife #relax #RawaiBeach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.