En vanlig DAG numera 😃

I Sverige var alla mina dagar inrutade och planerade med möten, tider och platser alla dar i veckan!

Här tar Jag dagen som den kommer och funderar inte ens på vad som ska göras eller hur den ska fyllas av aktiviteter. Från morgon till kväll.

Det som är samma lika varje dag är att äta mat, gå på toa och sova, men det är inget som planeras utan ett måste för att överleva! Naturligt!

Tiden där emellan kan bli en dag på stranden med sol & bad.

Promenader utefter havet eller på shoppinggatan & bargatan.

Fel
Den här filmen finns inte

Träning i alla former för kroppen & knoppen. Inomhus i sängen 🙀 eller ute på stranden, piren, gräsmattan eller på ett svalt gym med AC eller fläktar. Jag väljer hur & när själv!

Skriver på mina böcker lite då & då, skriver bloggar & klipper filmer för YouTube inom träning och allt annat som faller mig in just då!

Livet är skönt utan press & stress. Kroppen har ännu inte efter 29 dagar i Thailand, kommit ner i varv till 100%, men jag är på rätt väg.

Sover runt 8 Tim / natt men min kropp bråkar fortfarande med sin smärta under nätterna, men det går inte att jämföra med hur det var i Sverige. Här äter jag inga piller!

Magen funkar, hoppa över om du tycker det e äckligt🙀, kan gå på toa varenda dag, oftast 3 gg/ dag. I Sverige kunde det gå veckor, JA det är sant, mellan toa besöken. Inte bra, mådde riktigt riktigt dåligt då.

Njuter av tystnade och lugnet som är här, ja förutom trafiken då. Den är hetsig och oberäknelig, rent ut sagt lite farlig. Mest osäker & farligt är det när Vi falanger ska ut och köra. Det är vänster trafik och Thai regler som vi inte lärt oss ännu.

Har redan sett hemska olyckor med mopeder, där ALLA falanger helt plötsligt kör UTAN hjälm!! Gärna mamma, pappa och 2 barn på samma moppe utan hjälmar🙀🙀

Är VI odödliga när VI är i ett annat land eller på semester !!???!!!?!

Nä, skulle inte tro det. Fyy på oss!

Nä, nu ska jag slappa med en sval fruktdrink – lemonshake är min favorit, det blir en sån och sen en liten ”napp” i solstolen! Så skönt🙏

Vi hörs snart igen mina vänner!

Följ mig gärna på Insta, Facebook och YouTube (träningstips mm) som ankanwildandcrazy

Titta gärna på Min Vlog:

Följ gärna Min Bästa PJ💖 http://www.idonothaveaboss.com

#lovethailand #training #natur #seniorträning #food #drink #newlife #health #travelling #mylife #love #sunset #thailand #beach #rawaibeach #phuket #party #lifetwopointzero #doitnow #ankanwildandcrazy #adventure #earlyretirement #mynewlife #idonothaveaboss #nature #bootyfix #workout #fitness #personaltrainer #life

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.