Nuet – Jaget

Att bara sitta i solen och göra ingenting, känns lite konstigt.

Känslan är lathet, att jag kastar bort tid till ingenting 😳 men egentligen är det en riktigt bra investering i mig själv som sker på ett skönt sätt.

Att få sitta i sol & värme på andra sidan jorden och blogga då & då. Det mina vänner tar ett tag att ta in.

Är ett stort steg att våga ta, handlar om att prioritera sig själv så klart!

Men det handlar oxo om en del uppoffringar, med att våga lämna familj, vänner och arbete. Lämna det sociala livet som ALLA ska ha och så ska det vara, enligt våra svenska normer! Vem hitta på dom?Det är oxo en ekonomisk fråga för de flesta, har jag råd? Hur mycket har jag att leva på varje dag i ett annat land? Vad händer om pengarna tar slut? Frågorna kan bli hur många som helst om Du tillåter!

Lär dig att ta en dag och en sak i taget, oroa dig inte för något som inte har hänt ännu. Bygg inte upp en framtid på en massa OM OM OM OM😳 det sänker Dig, Du blir feg!

Tro inte att jag bara vågade dra iväg på en gång. Det fanns länge i tanken och många funderingar fram och tillbaka. Jag var väldigt tveksam!

Men Jag hade tur, att ha Min Bästa PJ💖, sambo, som stöttade, peppade och gjorde allt detta möjligt oxo ekonomiskt, jag är Dig för evigt tacksam att Du lyfte upp Mig och gjorde mig förstående till att jag är modigare än jag själv fattade.

Klart att jag fortfarande ibland vaknar mitt i natten och undrar vad jag har gjort och hur allt ska gå!?

Hade mina Älskade🌸 ungar räckt upp handen och sagt STOP, då hade allt varit mycket svårare. Vet att dom inte tycker om avståndet, men de förstår Mig och mina behov!

Mitt råd till alla Er som funderar på en förändring, liten som stor, i livet, ta steget ut i NUET & ta tag i JAGET & våga prova, våga chansa.

Du kan alltid gå tillbaka till det Du hade, men Du kan aldrig få tillbaka det Du aldrig vågade göra!!

Kram på Er där ute, ta hand om Dig själv & dina nära & kära💖 stötta varandra i vått & torrt, alltid 🤗

Följ mig gärna på :

http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy

http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy

Min första Vlog, titta gärna 😃

YouTube (träningstips mm) som ankanwildandcrazy

Följ gärna Min Bästa PJ💖 http://www.idonothaveaboss.com

#lovethailand #training #natur #seniorträning #food #drink #newlife #health #travelling #mylife #love #sunset #thailand #beach #rawaibeach #phuket #party #lifetwopointzero #doitnow #ankanwildandcrazy #adventure #earlyretirement #mynewlife #life #idonothaveaboss #nature #bootyfix #workout #fitness #personaltrainer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.