Ett annat land 👑

Jag är på andra sidan jorden just nu, ca 11 Tim med flyg från Sverige😳Thailand älskade Thailand 💖🙏💖 Det är så annorlunda men ändå så lika. Ofattbart och underbart på en och samma gång!

Jag trivs här, jag mår bra av den här maten, solen, värmen, men allra allra mest mår jag bra av alla dessa glada, fina och omtänksamma människor 💖🙏💖 Love You

Brukar säga att Thailand är Land of Smiles! Det är faktiskt så, ler Du så ler Thai alltid tillbaka. Så naturligt och enkelt egentligen. Blir glad!

Men skulle jag le mot någon, när jag går på tunnelbanan i Sverige, så skulle folk ringa polisen, tro att jag är helt galen. Kanske skulle nån le tillbaka, men det är ovanligt.

När jag hackar mig fram på engelska, så skrattar Thai med mig och inte åt mig, sen löser allt sig på bästa sätt. Thai ger aldrig upp, utan försöker alltid hjälpa till, alltid.

Om Vi falanger skadar oss, tex på stranden, eller blivit bränd av en yellowfish, så kommer flera Thai springande från alla håll, för att hjälpa till. Tar hand om oss direkt.

Thai är bara så, och jag älskar det. I Sverige går vi förbi om någon okänd ligger på gatan, ofta mumlar vi om att det är en ”hemlös” eller bara ett ”fyllo” 😳 så hemskt och så dåligt. Hur tänker Vi egentligen?

Jag åker ofta taxi eller Tuk Tuk i Thailand. Chauffören både öppnar dörren, tar emot dina väskor och bjuder på tuggummi! Sverige…

Ja, Thailand i mitt hjärta nu och för alltid, men Sverige finns oxo där i mitt hjärta. Sverige som gett mig möjligheten att kunna resa hit!

Sverige där jag fick min familj, träffade min Bästa PJ💖, fått fina vänner, haft ett super jobb. Sist men inte minst, krossat mig för att sen bygga upp mig till att bli STARKARE!

Nu lever jag i Thailand, och känner att jag faktiskt tar med mig det bästa från Sverige, och när jag nästa gång hälsar på i Sverige, så tar jag med mig lite Thailand dit 🙏🌸 🙏

Lova att ta hand om varann och ge lite kärlek till de Du inte känner 💖 både Ditt & Mitt hjärta blir varmt!

Följ mig på :

http://www.Instagram.com/

http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy

YouTube (träningstips mm) som ankanwildandcrazy

https://youtu.be/GhhFDajjG24

https://youtu.be/bUzs7eO9L-E

Följ Min Bästa PJ💖

http://www.idonothaveaboss.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.