Love and happiness 🙏💖🙏

Det har varit Happy Valentines Day och i alla sociala medier har det hysteriskt svämmats över av Love i form av bilder & hälsningar !

Men vad betyder denna hysteriska dag egentligen ? Och vad gör Du ?

Det har blivit en dag då man uttrycker kärlek till personer man älskar, särskilt en kärlekspartner, nära vänner och till hemliga förälskelser. Det kan ske med fina ord, uppvaktning och gåvor. Enligt en rapport, från Svensk Handel

Dagen kan i Sverige härledas ur en amerikansk sed, men har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England och i en vårfest med rötter i antiken. Wikipedia

På alla hjärtans dag säljs över fyra miljoner rosor i Sverige. Framförallt efterfrågas mörkröda rosor. Eftersom efterfrågan på rosor i världen är större än tillgången just denna dag, säljs det även många mörkröda tulpaner och nejlikor då.

Känns som om dagen är något handeln drar igång till 100 % 🙀

För mig är det viktigare att visa uppskattning & kärlek lite då & då, hela året runt, istället för att ha fokus bara på en speciell dag 💖🙏

Ger mina nära och kära en kram då och då, inte bara när det behövs, utan när jag vill och känner för det!

Vårdar mina nära, med extra kraft när det behövs, och fyller på den kraften med jämna mellanrum.

Dessa kramar som jag ger bort, lite då & då, får även Mig att fylla på mina egna krafter. Behövs !

Ibland sänder jag iväg ett litet men peppande sms, med några positiva ord. Minsta lilla ord har betydelse, det känner jag själv, blir så glad, när dessa då & då kommer till mig.

Viktigt för mig är att båda ska kunna förstå och acceptera en tystnad, och inte förvänta sig ett svar direkt eller inte alls.

Jag funderar ofta på :

-VARFÖR har Vi bara ett hjärta?

Svaret kanske är, att Vi redan har gett bort det andra till någon, som behövde det bättre än jag själv, för jag har ju faktiskt ett stort hjärta kvar, med plats för mycket kärlek.

Ta hand om Varandra där ute och lämna ett litet meddelande då & då, kramas lite oftare & längre, det ger såå mycket glädje och energi !

Hörs igen på Söndag🙏💖🙏

Tyckte Du om inlägget ?

Tryck på gilla knappen & prenumerera gärna 🙏🤗

Följ mig på :

http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy

http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy

YouTube (träningstips mm) som ankanwildandcrazy

https://youtu.be/w-XAP-fwNiY

Följ gärna Min Bästa PJ💖

https://youtu.be/KOXA1OtGECg
http://www.idonothaveaboss.com

#lovethailand #training #paradise #food #drink #travelling #love #thailand #beach #rawaibeach #phuket #party #life #nature #ankanwildandcrazy #bootyfix #swedengirl #idonothaveaboss #workout #fitness #personaltrainer #happy #family #flower #mother #grandmother #makeup #rawai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.