Vad gör Ni om dagarna ….

Att bara sitta och göra ingenting, är både härligt och svårt. Det hör ju inte till vanligheterna precis.

Men dessa stunder finns här i mitt liv just nu, det får mig att bli något stressad ibland. Är så van att bara springa från det ena till det andra.

Mest funderas det dagligen på var och vad Vi ska äta nästa gång. Det är det som känns viktigt just nu.

Många hemifrån frågar mig ofta: Vad gör Ni om dagarna ?

Jag svarar: – Vi lever här och nu, hittar en ny restaurang, en ny bar, ett nytt gym, en ny strand, nya härliga människor, och sen kanske Vi åker och bor på en ny ö som vi aldrig har besökt förut! Vem vet?

Pratar och diskuterar mycket med varann om olika ting. Gör saker tillsammans varje dag, men i många olika vackra miljöer. Såå härligt!

Träffar många nya människor från olika länder och kulturer. Pratar lite och byter några erfarenheter, men inga djupare samtal. Bara lite ytligt!

Folk som stannar på lång tid här, är mestadels Män som mött sin Thai kvinna. Några bildar familj och stannar i landet för gott, andra är här halvårsvis.

Känns som en bit fattas hos dessa, då De vill prata länge, gärna om sitt liv de hade ”därhemma”. Och det märks så tydligt, att de flesta verkligen saknar någon att prata med på ”sitt” språk och om ”sitt” land och om ”sitt” arbete de hade.

Känns så bra att min Bästa Pj💖 både är min vän och min älskade man. Som jag kan ha både djupa och lätta samtal med. Love it💖

Och det viktigaste, är att det känns helt naturligt att Vi båda kan vara helt tysta lite då & då, utan ett ord till varandra och trivas med det!

Jag vet att om Vi ska leva här i ett annat land, så Måste Vi lära oss att leva i nuet och ta dagen som den kommer. Anpassa oss till landet, kulturen och dess innevånare. Lära oss språket, umgås med folket.

Men även att respektera och lyssna på varandra, prata och diskutera mycket, är otroligt viktigt. Och Vi får absolut inte förvänta oss att det är som det var och är Sverige!!

Stressen har varit här, när Vi blev sjuka och var tvungna, att stanna på samma plats i flera dagar.

Det blev lite jobbigt, men då kom jag på, att Vi redan har vant oss vid att göra olika saker varje dag, att just bara göra det som faller oss in.

Och nu kunde vi inte det, för det krävdes sängliggande i några dagar & krav på skugga för febern!

Då blev Vi stressade för att det inte hände något, men vi hade heller inte orkat göra någonting alls.

Svårt att varva ner – Ja, så är det verkligen, men jag försöker varje dag, det går framåt och blir enklare för varje dag som går!!

Så mitt svar till Er därhemma är:

Jag gör det alla borde, jag har nu stannat upp, tar hand om mig själv och min Bästa PJ💖, jag lever i nuet och gör det bästa av den nya dagen som kommer varje dag.

Kram på Er med massa kärlek💖🙏 ta hand om dig själv men bry dig oxo om andra, det gör dagen bättre!

Tyckte Du om inlägget ?

Tryck på GILLA knappen & prenumerera gärna 🙏🤗

Följ mig på :

http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy

http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy

YouTube (träningstips mm) som ankanwildandcrazy

https://youtu.be/5xK8zhhq1Bo

Följ gärna Min Bästa PJ💖

https://youtu.be/wRKOmITXU4U
http://www.idonothaveaboss.com

#lovethailand #training #paradise #food #drink #travelling #love #thailand #beach #rawaibeach #phuket #party #life #nature #ankanwildandcrazy #bootyfix #swedengirl #idonothaveaboss #workout #fitness #personaltrainer #happy #family #flower #mother #grandmother #makeup #rawai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.