🐥Rawai Beach – igen 🐥

Inga kommentarer

Nu är vi här igen och bor en natt på Thai Palace. Kostar 800 bath för en natt, (1000 bath är ca 300kr) och det är helt klart värt det priset!

Lummigt med gröna växter och vackra blommor på hela hotell området. Myggspray ett måste!

Mycket vatten med fiskar i härliga orangegula färger simmar omkring! Även en och annan liten haj oxo🙀 Flera små broar över vattnet till rummen på nedre botten.

En riktig mysig känsla på området. Vi bor på botten plan med en liten möblerad uteplats, det finns några våningar till med balkonger.

Tillhörande restaurang finns oxo på området, men vi utnyttjar aldrig frukost på hotell, tycker det är så mycket trevligare att äta på mindre Thai ställen istället.

Så vi går över gatan till Nikitas istället och får i oss lite god mat. Vacker utsikt mot Banana Island och andra små öar dit det går både speedboat och Longtailboat.

Det kostade 2000 bath, med en Longtailboat ut till Banana island för oss, heldag, kapten lämnade och hämtade oss enligt ök. Kalas!

När Vi ändå är i Rawai tog vi en tur ut till underbart vackra Nai Harn🤩 En otroligt härlig ”livlig” strand med mycket stora vågor just nu!!!

Och ”folk” verkar verkligen INTE fatta vad RÖD FLAGGA betyder!!!!

Strömt och farligt, simma inte där. Respektera detta, annars kan det kosta både dig och Tha livräddaren livet, då det blir inte kul alls😔

Jag respekterar flaggan och badar där jag badar säkert, sen äter jag lite god färsk melon i solstolen, och njuter av dagen i lugn och ro🥰

Lev säkert och tryggt i livet, våga utmana dig men var inte DUM !!

Tyckte Du om inlägget ?

Tryck på gilla knappen 👍👍

& prenumerera gärna

Följ mig på :

http://www.Instagram.com/ankanwildandcrazy

http://www.Fb.com/ankanwildandcrazy

YouTube (träningstips mm) som ankanwildandcrazy !

Följ gärna Min Bästa PJ💖

http://www.idonothaveaboss

#lovethailand #training #paradise #food #drink #travelling #love #thailand #beach #rawaibeach #phuket #party #life #nature #ankanwildandcrazy #bootyfix #swedishgirl #idonothaveaboss #workout #fitness #personaltrainer #happy #family #flower #mother #grandmother #makeup #rawai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.