🐥SLUTET ÄR NÄRA…

Nu funkar inte min JÄV…….. kropp längre, den vill inte, den gör ont, den får mig att bli helt galen av smärtan och väldigt ledsen…

Min vänstersida från höft till fot värker, hugger och får mig att inte ha full kontroll på stegen längre.

Trots tabletter och små stärkande övningar så ger smärtan sig inte, utan det blir bara värre och värre…

Jag kan nu inte sova ens en hel natt, för smärtan är där hela tiden, jag gråter och börjar bli helt uppgiven.

Min energi börjar ta slut och jag själv börjar i skallen att ge upp helt, känner att jag inte orkar eller vill någonting längre…

Jag har kämpat mig runt med en smärta från ”HELL” i snart 3 mån. Till slut sa Min Bästa PJ💖 stop nu räcker det Annika!

Jag är ju som jag är och biter alltid ihop och kör på för fullt ändå. Men denna gång håller jag med honom, det blir inte bättre utan sämre…

Så Vår helt underbara resa runt jorden får tyvärr ta slut här och nu.

Åker nu till Sverige tidigare än tänkt och besöket till våra älskade familjer & kära vänner måste utökas med ett besök till mina läkare för att få hjälp.

Men jag vet att Vi snart är på väg ut i världen igen, det blir bara en ”liten” paus, för detta är det mest otroligt fantastiska och klart bästa jag gjort i hela mitt liv.

Denna underbara resa ute i världen med alla sina olikheter och alla dessa fantastiska människor ska verkligen få fortsätta, för resten av Mitt Liv.

Denna resan har förändrat mitt liv totalt, mitt liv är där jag är just nu. Var som helst i världen på jorden!

Min syn på livet och mitt sätt att leva på och hur jag kan forma mitt liv ute i världen har förändrat mig helt som människa.

Saker och ”måsten” med planering är inte längre lika viktigt. Värdet i att äga saker, ha en fast punkt med ett fint hem går faktiskt bort helt.

Det enda jag numera behöver och behåller är kärleken till min familj och mina ”nära” vänner och den funkar även på långa avstånd.

Så nu ska kroppen ”boozas” & fixas till lite grann, sen hitta ett rätt sätt att få läka på och bli hel igen.

Därefter HALLOY VÄRLDEN här kommer jag, bjud in mig och låt mig få känna att jag lever som fri igen !!

Ankor wat

Phi phi

Godis råttan

Min träning

#awciam #swedishgirl #ontour #PT #idnhab #aroundtheworld #sweden #childbook #franskbulldog #area51 #neworleans #party #bourbonstreet #redrockt #hailand #kambodia #vietnam #Malaysia #australia #melbourne #sydney #bondibeach #hawaii #USA #lasvegas #roadtrip #hiking #dream #love #osmoaction #canon200D

15 reaktioner på ”🐥SLUTET ÄR NÄRA…

 1. Tur att du kommer hem och får hjälp av sjukvården här. Hoppas att du kommer att
  må bättre så att vi kan gå till Sturebadet.
  Du måste vara rädd om dig 🤗💕

  Gillad av 1 person

 2. Du kommer säkert igen. Vila upp dig och få lite bra läkarråd och bra medeciner. Jag tycker så synd om dig som måste leva med din hemska värk.
  Det har varit så roligt och inspirerande att ha fått följa dig runt i världen. Hoppas du dyker upp med fler inlägg om hur du har det i Sverige, och senare på nya resmål.
  Många kramar från Annemor

  Gillad av 1 person

 3. Hallå Annika
  Säkert 30 år sedan vi sågs..
  Jag är på Big Island och googlade och sökte på youtube om Hawaii, Oahu osv. Hittade dig och letade vidare… Hur är det med dig? Låter som fantastisk resa, men vad har du råkat ut för stackare?? Bästa hälsn Bosse från Götet o nu Hawaii

  Gillad av 1 person

  • Men gud va kul, åh så härligt att du e på Hawaii, det vackraste stället jag hittills varit på. Skall ut i världen direkt när jag opererat in en ny höftled. Är reumatiker så jag blir utsliten i min kropp, men hade jag inte tränat så hade det varit rulkstol😩 men nu har jag en stor infektion i kroppen och påverkan i njurar, men det blir bra igen, jag har kämpat mot min kropp hela livet, så operation blir det när mina värden blir bättre, ta hand om dig och så kul att höra av dig. Kram 🤗

   Gilla

   • Hallå igen Annika,
    Först grattis lite i efterskott!!! Trots att du har en strid mot egna kroppen, verkar du ändå ha det toppen😀 med en härlig livsinställning och förhållande till dina nära o kära, så grattis igen!!
    Ha bara inte för bråttom att komma iväg efter op, låt det läka först, du verkar ha bråttom ut i världen igen vilket jag förstår, finns inget bättre än att resa.. Vi har just landat i Hamburg fr Hawaii. På tors hem till gård o hästar igen🤠🤠🐎🐴 Kram Bosse

    Gillad av 1 person

   • Tusen tack Bosse🙂 mm ja, jag måste lägga band på mig efter operationen, men vill verkligen ut igen, vill inte byta tillbaks från mitt fantastiska äventyr i världen till ”kalla” Sverige igen👀 det blir till att köpa en liten bil och dra iväg till ett lite varmare Europa innan jag kan flyga runt till länder längre bort igen. Men det blir härligt det oxo. Så kul att du bor på en gård & har hästar! Har du barn? Kram och ta hand om dig 🤗🙂🤗

    Gilla

 4. Hallå igen Annika
  Barn blev det aldrig tyvärr, men min bror har tvillingar och jag blev deras favorit😉. Annars är det hästar och båtliv som tar all tid, bortsett från att sköta gården🤔 har just köpt mig en ny häst🐎🤠 men han är bara 1 år. Du red väl en hel del om jag inte minns fel?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.