🐥PAIN PAIN PAIN🐥

En kommentar
Provtagning

Läkarbesöket idag hos Husläkarna i Österåker med den helt fantastiska läkaren Agneta Nordahl Karlsson resulterade i provtagning och en proffsig & snabb bedömning, sen direkt vidare med en remiss på stört till Unilabs AB för röntgen av min höft i Täby samt en direkt bokning hos STOCKHOLM NORR FYSIO & GYM hos en fysioterapeut i Åkersberga redan imorgon.

För första gången på alla mina ”sjuka” år inom vården blev jag verkligen bemött med stor respekt och förståelse.

Min smärta som jag lever med dagligen sen ca10 år togs på allvar och med stor förståelse direkt då jag kom in till läkaren Agneta.

Jag behövde inte tjata mig till den vård jag behöver och förtjänar. Hon sa direkt att detta verkligen är AKUT.

Sen drogs det i alla trådar samtidigt, på 10 min ordnade hon till 2 akut besök omgående.

Även en remiss till ortopeden på Sophiahemmet är redan på väg.

Skönt att få hjälp på ”rätt” sätt nu äntligen då jag inte ens längre kan gå på vänster benet.

Supertubentekla

Idonothaveaboss

Ankanwildandcrazy

#awciam #swedishgirl #family #PT #idnhab #aroundtheworld #sweden #childbook #franskbulldog #area51 #grandma #neworleans #newyork #bourbonstreet #redrock #hailand #kambodia #vietnam #phuquoc #Malaysia #australia #melbourne #sydney #bondibeach #hawaii #USA #lasvegas #roadtrip #hiking #pain #love #osmoaction #canon200D

@HusläkarnaiÖsteråker

@UnilabsAB

@Sophiahemmet

@STOCKHOLM NORRFYSI&GYM

1 kommentar på “🐥PAIN PAIN PAIN🐥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.