🐥Första dagen på Ett Nytt Härligt🥂 kommande år🐥

2 kommentarer

Känns både lite skrämmande och osäkert som fantastiskt och mycket spännande. Ett helt nytt år som ingen egentligen riktigt vet vad det innebär hela vägen ut..

Styra åt rätt håll och framförallt att styra åt Mitt håll, kommer att blir väldigt viktigt detta 2020, det kan jag i alla fall lova både Er och Mig själv.

Min hälsa kommer långt fram i listan på saker som jag måste ta på riktigt allvar. Stressen och oron över saker som inte har hänt ännu, kanske kommer det heller aldrig att ens hända, tänker jag absolut inte lägga någon som helst fokus på.

Skall njuta av varenda sekund som rullar på in i detta nya härliga år som just har startat. Lyssna på Mitt hjärta och våga säga Nej mer än vanligt om det krävs.

Uppskatta det jag kan och gör samt våga stanna upp och trycka på STOP knappen när det blir för mycket eller när roliga saker börjar att kännas ”boooring”!!!

Året som gick har varit helt fantastiskt med tusentals spännande och härliga saker som hände. Både inom familjen och nya upptäckter ute i Världen med Min sambo.

Min Bästa PJ💖 och jag har upptäckt saker om varann som Vi inte visste innan, men framförallt så har Vi verkligen växt ihop till ett riktigt bra Team under året som gick.

Negativa saker händer under livets gång, men jag tycker att det var lite väl mycket orättvisa saker som hände med Mig och Min hälsa. Nu hoppas jag verkligen på att ett mycket friskare och mindre smärtsamt år ligger framför Mig.

Men ska minnas att Jag har lärt Mig mycket nytt på den vägen oxo, både om Mig själv och hur allt runt en sjukdom fungerar ute i den stora vida världen där ute.

Jag har insett att saker som var ”stora” och ”svåra” för Mig i Livet förut, egentligen bara är en ”liten piss i havet” nuförtiden. Mina värderingar och många av Mina tankar har verkligen förändrats och jag har blivit så mycket mera ”shill” här i det underbara Livet.

Lever numera fullständigt i nuet och accepterar så mycket lättare allt det som bara händer.

Hoppas att Ni som följer Mig har Era egna härliga tankar och önskemål i Livet mot 2020.

Jag önskar Er all lycka och ger Er styrka för att kunna våga och vilja förändra 2020 till Ditt egna 2020.

Ta hand om Er och kom ihåg att Vi lever bara en gång, trots att nya år kommer & går ,,,

newyear #happylife #love #family #aroundtheworld #peace #dreams #idnhab #awciam #supertuben #me #training #seniortraining #fitness

http://www.idonothaveaboss.com

http://www.supertuben.com

2 kommentarer på “🐥Första dagen på Ett Nytt Härligt🥂 kommande år🐥”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.