🐥MY SLEEPING DOG🐥

Inga kommentarer

Tekla the best bulldog ever, är en riktig sjusovare, hon kan sova till lunchtid utan att behöva gå ut och kissa eller ”poopa”. BRA om man är en sån tröttmössa som jag är just nu.

Så fort jag rör lite på mig kollar hon upp med en blick som bestämt säger :

– NO NO inte ännu, jag vill sova lite till Matte, Tack för det!!

Naturligtvis så får hon sova vidare, jag kan ju jobba i sängen. Så det är så det får bli, Tekla ”snusar” nu så gott i sängen och mina tangenter på datorn knappar i takt: ett två tre.

Det är väldigt mysigt att ha en varm och go liten dogg som ligger vid mina fötter och värmer mig när jag jobbar. Snusandet och snarkandet gör mig lugn och avstressad, låter helt underbart. Alla borde ha en liten hund på sin arbetsplats. Det blir harmoni i hela mig vid hennes närvaro.

Sjukhus, ålderdomshem m fl borde ha tillgång till husdjur lite då & då, det skulle förbättra tillståndet hos de flesta människor jag lovar. Vet att det faktiskt finns på vissa ställen.

Även små barn borde på nåt sätt bli introducerade till att få umgås med djur, lära sig att ge och få kärlek, respekt och hänsyn. Min Supertuben Tekla älskar barn, de har ofta något gott att äta på sig…

Hon är även väldigt bestämt med att när hon får nog av ”kärlek” så går hon till sin korg och lägger sig. Där får hon vara i fred, det är hennes ”fristad” och det är väldigt viktigt att alla runt henne vet detta.

När hon äntligen vaknat så skall det ”gosas” och sen blir det mat. Ibland äter hon direkt men ofta så nosar hon och flyttar runt matskålen lite innan den ska tuggas och ätas upp.

Promenad blir det efter maten, men nuförtiden är dessa ”walkings” väldigt korta, då hon är gammal (11 år) och inte orkar gå så långt längre. Men vissa dagar blir det en längre promenad då hon känns lite piggare än andra dagar. Hon är lite som jag själv, väldigt väderberoende.

Men sen är det snabbt och direkt in för att sova igen, tills mat och sov klockan ringer igen. Hon påminner verkligen om Skalman i Bamse 😉

Det allra gosigaste med henne är när hon kryper in under täcket, så mysigt och varmt det blir då. Jag har alltid ”kalla fötter” som jag försiktigt smyger in under henne….

Ibland funkar det, ibland inte….

Teklas blogg

Husses blogg

Mattes träning

#supertubentekla #mydog #love #fralla #franskbulldog #bestfriends #aroundtheworld #life #live #peace #doglife #husse #matte #loveforever

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.