🐥 Saknaden – överlever jag …

Inga kommentarer
Ankanwildandcrazy

Jag längtar så oerhört efter mina älskade ungar och mitt älskade barnbarn Wilma, att inte kunna få krama om dessa ”liv” känns riktigt tungt. Men i dessa tider är det ju samma lika för oss alla, tyvärr.

Saknar våra promenader, mysande och vårt ”fikande” med den största bullen som finns. Ditt ”snack” om allt och inget, med ord som ibland får mig helt mållös, du är ju ”bara” 3,5 år, mormors helt fantastiska tjej.

Från liten tjej till en riktigt stor tjej med härligt humör och mycket kärlek att ge. Bara jag tittar på dig så smälter mitt hjärta. Det är tur att facetime är så naturligt för dig, så att vi kan prata med varandra nästan varje dag.

Kommentaren: – Jag lägger mormor här, är så himla cool, då får jag vara med en stund stående på bordet när du fixar kaffe till både mig och dina ”bebbar” dockorna eller när du ofta hjälper mamma Klara att laga mat. Då känner jag din närhet och är med dig i verkligheten en stund.

Du älskar att fixa och trixa med att laga mat och ta hand om dina små ”bebbar” och snart kommer du att få en ny liten lillasyster. Du pratar redan om henne med varm kärlek och det är så fint. Hur du ska hjälpa till med att byta blöja och gå ut och gå med henne. Det kommer att bli en helt fantastisk storasyster av dig Wilma, det vet och känner mormor redan på sig. Du är helt fantastisk.

Saknar mina ”stora” döttrar en hel del oxo, fikandet och pratet vi hade på kvällarna, alla mysstunderna och närheten, där är saknaden som störst. Att inte kunna få kramas eller vara på nära håll är tufft nu, tiden bara går…

Klara & jag i Thailand
Hanna & jag i Thailand

Men det är så viktigt att vi håller avstånd inte bara för mig själv, utan även för alla andra runt omkring mig, så det är bara att acceptera och coola ner lite till.

Simma lungt 🙏

Är ändå glad att jag sitter i ”karantän” med Min Bästa PJ💖 och svärmor Annica, vi trivs tillsammans och aktiverar oss på olika sätt.

Titta gärna in på vår hemsida
AnkanoMorsan

Försöker få en vanlig vardag blandad med en ibland lite festligare, trots att läget är som det är.

Vi håller avståndet!!

Vi tränar, promenerar, gör många små utflykter (med avstånd förstås) skriver en bok om Tekla och stickar en hel del (No, inte PJ) äter gott och pratar mycket med varandra.

Träning på Mälar Rehab

Ger även varandra space när det behövs, det funkar riktigt bra.

Svärmor Annica & Wilma i Thailand ❤️

Sen har Vi ju den underbara frallan Tekla som ger oss alla villkorslös kärlek varenda sekund, dygnet runt. Hon sprider sin glädje och får oss alla att skratta och le stort väldigt ofta. Djur är helt underbara med att bara finnas där. Ger ett lugn & värme💚

Titta in hos denna underbara Fralla
Supertubentekla

Förstår att adoption av hundar och katter går bra nu i dessa tider, faktiskt på riktigt så tycker jag att varenda familj borde ha ett husdjur om man har den möjligheten. Djur är dig trogen hela livet ut, den ger dig glädje och kärlek utan att du ens behöver be om det.

Teklas blogg

Min Tekla blir alltid lika glad då man ses, blir tom super exalterad och lycklig bara jag har varit på toan en minut. Hela rumpan åker med i svansens ivriga viftande. Hennes varma tunga som ger en slick på benet helt appropå då hon går förbi mig i soffan. Hon sprider glädje till alla hon träffar och delar med sig av sin kärlek.

Dramaten är även Teklas bästa vän👏
Tekla på Youtube

Men nu är hon en riktigt gammal dam på 12 år och orkar inte vara ute på promenader lika mycket som förr, hon blir snabbt trött och i värmen lite ”överhettad”. Men nu har Vi alltid Dramaten med oss ut och i den ligger hon mer än gärna då det behövs.

Böcker om Supertubentekla

Att se världen utan att behöva anstränga sig någonting alls, verkar vara hennes melodi. Hon kikar så fint över kanten och njuter av ”resan”.

Promenad runt Valstasjön i Hallstahammar

Ja, Ni alla där ute, håll kontakten så gott det går, med alla medel som finns. Ett litet sms då och då lättar upp känslan av ensamheten för oss alla. Ett brev uppskattas mycket i dessa tider, att ta sig tid att läsa i lugn och ro. Vi ser snart ”ljuset” igen 🧡

Nu ska Vi klara av det här, de flesta kommer att finnas kvar därute när detta har blåst över. Och kanske har vi lärt oss något, att uppskatta det Vi har och kanske ge varandra mer kärlek och ömhet nu då vi lever och inte när det redan är alldeles försent.

Min Bästa Pj💖

Ta hand om Er och alla runt Er på ett säkert sätt, håll avstånd, men håll kontakten och hjälp varann.

#ankanwildandcrazy #swedishgirl #idonothaveaboss #ankanomorsan #supertubentekla #awciam #idnhab #corona #virus #karantän #staysafe #hållavstånd #love #live #space #life #takecare #tahandomvarann #hänsyn #friends #family #loveandcare #vi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.