Boda 1:26 Drömmen

Min första bok börjar bli en verklighet

Här kan ni läsa ett utdrag ur vad den innehåller:

Sängen skakar rytmiskt och jag tittar med panik och stirrande ögon upp på den stora gnistrande taklampan med sina små prismor i tusentals blå nyanser, som i takt med sängens kastar sitt ljus mot den vita väggen.Jag blundar hårt, pressar ut varma stressade tårar som rinner utefter mina kalla vita kinder. Vill inte se de röda stänken som snart kommer att måla väggen med min skräck, för då kommer jag att kräkas, vill inte, vill inte, får inte, får inte, snälla Neej..Barnen får inte veta, de får inte veta, de får absolut inte höra mig och absolut inte se mig, aldrig i livet, då överlever varken jag eller dom. Åh, låt det ta slut snart, ta bort…

läs mer: boda126.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.