Boda 1:26

Inga kommentarer

För er som inte vet så skriver jag på min första bok (och inte såg mitt inlägg här igår 🙂 ) Ni hittar mer info om här www.boda126.se och jag skulle bli jätteglad om du vill följa mig på Facebook så får du även insikt om hur skrivandet går och jag får lite insikt om hur många som är nyfnikna 🙂 💕💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.