Dagboksromanen Boda 1:26 är klar!!

Wow vilken resa det har varit att skriva boken och att få den att se ut som den skall för tryckeriet att kunna trycka, vem visste hur många parametrar och saker man behöver hålla koll på när det skall göras en bok som skall tryckas i fysisk (pocket) och e-bok samt framöver även ljudbok. Framför allt när man jobbar med en bransch som inte är jättebenägen att göra det enkelt för en författare :). Vi bestämde oss för att starta ett eget förlag som ger ut boken och kommande böcker just för att jag ville att min bok skulle se ut som min bok och inte nån annans idé om hur den skulle se ut, samt vad som det skulle stå eller inte.

Se promon här: Boda 1:26 Promo

Vårt förlag: www.idnhab.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.