Fortsätt.se

Hej alla träningssugna nu tar jag emot förfrågningar och bokningar, kanske det behövs lite motivation att komma i gång med träningen efter semestern eller kanske vill du bara ta din träning till nya nivåer – oavsett vad du behöver hjälp med inom träning och kost kontakta mig här för en fri 30 minuters konsultation. – dela gärna inlägget. Gäller en gång per person.​​​​​​​Kontakta mig här!

Kolla också in mina mina kläder m.m. som jag säljer här: https://shop.spreadshirt.se/fortsattse/ fler designer kommer löpande.

Kram på er alla! 💖

Hund på beachen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.